HTML

Születésnapi parti

Szülinapi partit szervezel a kisfiadnak, kislányodnak, de nincs ötleted? Ez a legjobb oldal számodra, itt megtalálod a megoldást!

2011.03.21. 04:10 háziállatkedvelők

Arcfestés - Videó II. Pillangó

Címkék: arcfestés

A következő videóból megtanulhatod a hogyan kell pillangót festeni percek alatt a kislányok arcára

 

 A videó alatt lépésről-lépésre leírom a videóban látottak fordítását.

 Videó II. - Pillangó

 


 

 

Az arc festéséhez szükséges eszközök:

-Arcfesték:

Akciós 1490.-Ft-os áron megvásárolhatod, ha a képre kattintassz!

 

Jó minőségű arcfesték, könnyen felvihető a bőrre és eltávolítása is egyszerűen vízzel megoldható. Ha egy kicsit száraz a bőrfelület, akkor kenjünk alá könnyű hidratáló krémet.

 

 

- Ecsetek (vékony és közepes méretű) bővebben olvashatsz az ecsetekről korábbi bejegyzésünkben.

- Arclemosó szivacs - szintén korábbi írásunkban részletesen olvashatsz arról, milyen minőségű szivacs a legjobb.

 1. lépés: A vázlat

Válassz ki két színt a pillangóhoz. A világosabb színnel rajzold meg a pillangó vázát, az arc szélén haladva. Közepes méretű ecsetet használj.

2. lépés: Töltsd ki az üres részeket

Fogd a világosabb színt és töltsd ki a felső részét a szárnynak, a középső része az arcnak maradjon festetlen. Majd az alsó részeket az elütő sötétebb színnel fesd ki.

3. lépés: A körvonal

Fogd a fekete színú festéket és rajzold körbe a pillangó külső részét, majd a homlok közepére a pillangó fejét, az orron végighúzódó csíkkal a lepke testét készíted el, míg a pillangó feje fölé - a homlokra - a csápokat kell felfesteni. A csápok festéséhez vékony ecsetet használj.

4. lépés: Könnyed részletek

Akár itt be is fejezheted, de ha szebb pillangót szeretnél akkor a részletek kidolgozását is meg kell csinálnod. Ugyanazt a színt használd, mint a külső körvonal készítésekor, itt a fekete szín volt ez. A szárnyak belsejét hangsúlyozd ki. Majd fess zöld színű pöttyöt mindkét szárny alsó részére, melyet csillogó csillámpúderrel tudsz még hangsúlyosabbá tenni. Kis zöld pontokat is festhetsz a szárny felső részére. És legvégül pedig a szájat is kifestheted zöld festékkel, melyet szintén csillámmal dekorálhatsz. Ha még van egy kis erőd, akkor fehér festékkel megrajzolhatsz néhány kontúrt a szárnyak erős fekete színének tompítása képpen.

És kész, a végeredmény csodás!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiparti.blog.hu/api/trackback/id/tr762757667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása