HTML

Születésnapi parti

Szülinapi partit szervezel a kisfiadnak, kislányodnak, de nincs ötleted? Ez a legjobb oldal számodra, itt megtalálod a megoldást!

2012.02.10. 04:50 háziállatkedvelők

Szervezz partit gyermekednek saját magad

Címkék: parti arcfestés születésnapi lufihajtás

KÖLYÖKZSÚR - KATTINTS IDE!

Ingyenes parti szervezési útmutató, nyomtatható meghívók, témaparti leírások, és még sok érdekesség ami segít neked abban, hogy kevés pénzből, saját magad megszervezd kisgyermeked szülinapi buliját!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiparti.blog.hu/api/trackback/id/tr734087491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabo.julia 2016.05.31. 21:21:54

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha egy igazán egyedi szülinapot szeretnétek rendezni gyereketek számára otthonotokban!
A LogiKoffer egy élő logikai kincskereső csapatjáték, ideális választás szülinapi bulikra, ha az szeretnéd, hogy az időtöltés szórakoztató és gondolkodtató legyen egyszerre. Mi nagyon jól éreztük magunkat! Részletek itt: www.logikoffer.oldalunk.hu
Foglalás: +3620 2130 588
süti beállítások módosítása